Qui som

Fa ja gairebé tres anys que vam començar la nostra aventura com associació. Vam crear aquesta entitat per promoure la nostra causa sense ànim de lucre i informar a tothom.


ACFA -Associació Familiars cuidadors de malalts d’Alzheimer- és la primera Associació de Cerdanyola del Vallès dedicada a les persones que cuiden a malalts d'Alzheimer. Som un grup de familiars que hem patit i patim la malaltia a través d’algun familiar


Som conscients que els cuidadors i malalts d’Alzheimer necessitem d’una atenció especial i és per això que la nostra finalitat és oferir al cuidador nocions generals, que és important tenir presents per oferir una atenció millor, independentment del tipus d’incapacitat que pateixi la persona malalta.


Donem suport moral, psicològic i assessorament tan social com legal al cuidador, tasca important, ja que tenir cura d’una persona dependent, amb el temps, repercuteix negativament en la seva salut, la seva economia, la seva vida laboral, la seva vida familiar o la seva vida social.


Pels nostres malalts oferim tallers que tenen com a objectiu motivar-los i ralentir la malaltia. Tant els tallers pels malalts com pels cuidadors s'organitzen a la seu de la nostra associació. 


Estem en el local de l'Associació de Veïns de Sant Ramon situat al carrer Santa Maria, 17, de Cerdanyola del Vallès. Oferim informació als nostres socis i organitzem tota classe d’activitats, totes elles adreçades a millorar la qualitat de vida dels malalts i dels que en tenen cura.